fbpx
2020-10-07
Archívum

Programok az őszi szünetben a bikali Élménybirtokon!

Az őszi szünetben irány Bikal! Minden napra tartogatunk meglepetést! Komédiázunk, kézműveskedünk, bátor lovagjaink kopját törnek a dicsőségért. HungaryCarddal 50% kedvezmény az Élménybirtok belépőjegy árából.

Nyitvatartási napok:

2020. október 27., 29., 31.

10 éves jubileumi újdonságok

Az Élménybirtok 10 éves évfordulója alkalmából 2020. május 30.-december 19. között minden egyéni látogatóként érkező 2020-ban 10. életkorát betöltő gyermek ingyen léphet be az Élménybirtokra! A kedvezmény csoportos kirándulásra nem érvényes, az igénybevételhez igazolvány felmutatása szükséges!

Középkori játszótér

Igazi középkori játszótérrel várjuk a gyerekeket! Vár alakú akadálypálya mászókával és mászófallal, hintákkal, csúszdákkal!

Lovagok csatája

Döntsd el, ki a legjobb lovag az Élménybirtokon! Add le a szavazatod kedvencedre és segítsd őt – és persze, saját magadat – a fantasztikus nyereményekhez!

Légy te az egymilliomodik látogatónk, és nyerj wellness pihenést!

Az Élménybirtok látogatói számát tekintve hamarosan meghaladjuk az 1.000.000 látogatót, ezért azt a személyt, aki megvásárolja az egymilliomodik belépőjegyet megünnepeljük, és megjutalmazzuk! A szerencsés látogató egy emléktáblával és egy wellness pihenéssel gazdagodik, melyet a Puchner Kastélyszállóban tölthet el kedvesével. Az utalvány tartalma: szállás 2 éjszakára standard szobában történő elhelyezéssel, félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással, valamint 4 wellness részleg használata.

részletes program