fbpx
2020-12-17
Archívum

Karácsonyra lepje meg szeretteit, barátait HungaryCard 2021. élménykártyával!

A mostani helyzetben talán nincs is értékesebb ajándék, minta családdal együtt töltött idő és a minél több közös élmény. Ehhez kínálunkremek lehetőséget a HungaryCard élménykártyával, mely számtalan belföldiprogramlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, egy éven keresztül.

S mindezt úgy, hogy közben számos megtakarításra tehetünk szert, miközben felfedezzük hazánk természeti, történelmi, kulturális értékeit vagy éppen fürdőzünk, sportolunk, utazunk, kikapcsolódunk. Tekintettel arra, hogy nem névre szóló, kölcsönadhatjuk barátoknak, ismerősöknek, így még jobban kihasználhatóak a kártya előnyei. Az ára pedig akár egy nap alatt, de egy hétvégi kiruccanás alkalmával biztosan megtérül.



A kártya mindkét típusa megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül,  illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában 1056 Budapest, Váci utca 78-80.). Amennyiben karácsonyra szeretnék online megrendelni a kártyát, kérjük, hogy december 20-ig tegyék meg, mert ezt követően nem tudjuk garantálni, hogy december 24-ig odaér. Viszonteladóinkhoz a folyamatosan jut el a kártya, kérjük kísérjék figyelemmel honlapunkon az értékesítőhelyek menüpont alatt az aktuális információkat!

Törzsvásálóink 2021. január 31-ig (honlapunkon 31-én éjfélig!)  30%  kiemelt kedvezménnyel vásárolhatják meg a kártya mindkét típusát, amennyiben rendelkeznek 2020. évi HungaryCarddal. A kedvezmény a Váci utcai Hotelinfo Irodában és a honlapon feltüntetett viszonteladó partnereinknél érvényesíthető, valamint weboldalunkon keresztül történő megrendelés esetén is működik. Amennyiben személyesen vásárolják meg a kártyát a Hotelinfo Irodában, december 24-ig díszdobozt adunk hozzá ajándékba.


2021. évi kártyaárak:

Basic: 9.000 Ft
Plus: 15.000 Ft
Díszdoboz: 500 Ft 

A 2021-es kártya továbbra is tartalmazza a már jól megszokott és kedvelt vasúti, volán, autópálya matrica kedvezményeket, valamint az ingyenes múzeumok, félárú gyógyfürdők, színházak, koncertek, hajókázás, illetve cirkusz, kalandparkok, játszóházak, szálláshelyek, éttermek is ugyanúgy szerepelnek kínálatunkban, mint eddig. Számos új szolgáltatóval gazdagodott a kínálat, pl. Pesterzsébet Gyógy- és Strandfürdő, Monostori Erőd, Unicum Ház, Ráday-kastély, Siroki vár, Edelény kastélysziget, MÁV Szimfonikus Zenekar, Skanzen Hotel, Első Pesti RétesházÉtterem, Trabant ’60 Retró Bisztró.

A kedvezmények nagy része legalább 2 főre szól, de több esetben a számla végösszegéből jár az engedmény, ebből adódóan egy család számára egy kártya bőségesen elegendő. A kártya mindkét típusa megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül, illetve személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában. 

További információ