fbpx
2021-02-08
Archívum

Nyári programkavalkád a Városmajori Szabadtéri Színpadon!

Megnyitottuk a 2021-es évadot, számos nyári előadásra, koncertre már megválthatja elővételben a jegyét! HungaryCarddal 40% kedvezmény a saját szervezésű színházjegy árából maximum 6 fő részére, mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető.

Jegyirodánk (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) már a korábban már megszokott nyitvatartási renddel várja Önöket!

Nyitvatartásunk: hétfő, szerda, péntek: 14:00-18:00, kedd, csütörtök: 10:00-14:00, hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk.



Az idei évadban változatos és minden műfajt felsorakoztató műsorral várjuk Önöket!

Több alkalommal láthatják majd a TRIP-pel közös produkciónkat, az idei nyár nagy sikerű előadását: Rejtő Jenő A tizennégy karátos autó című koncert-színházi produkcióját, amelyben Dankó István, Mentes Júlia, Mertz Tibor, Mikó István, Lengyel Benjámin, Rába Roland, Szécsi Bence, Tóth Balázs és a Budapest Bár zenekar neve a garancia a sikerre. Keresztes Tamás egy másik rendezése is a vendégünk lesz, Cseh Tamás – Váróterem című előadásával az alkotók Cseh Tamás-Bereményi Géza-Másik János életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni egy színházi környezetbe helyezett nagyszabású műsorral.


A koncertek sorából nem hiányozhat Palya Bea és Bereczki Zoltán sem, akik már rendszeres fellépői a Városmajornak. Tompos Kátya is visszatér egy egyedülálló francia esttel, amelyben a Swing á lá Django zenekar kíséretében eleveníti fel a francia sanzonok világát. Természetesen rengeteg újítással és meglepő produkciókkal is készülünk, érkezik majd Kökény Attila egy fergeteges szimfonik koncerttel, az Európa Kiadó zenekar pedig a Soharóza kórussal közösen lép majd nálunk színpadra. A fiatalabb korosztály számára pedig a rockot a 2010-ben alakult, angolul éneklő Ivan & The Parazol hozza el színházunkba.
Idén nyáron az alternatív kultúra egyik legmeghatározóbb hazai alakja érkezik a városmajori deszkákra! A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar egy meglepetés vendéggel kiegészülve lép színpadra. Rendhagyó programnak ígérkezik továbbá a hazai progresszív rock úttörője, Török Ádám és Barátai zenekarnak a szuperkoncertje is, amely során Tátrai Tiborral közösen a Mini legjobb dalaival szórakoztatják a közönséget.
Természetesen jövő nyáron sem hiányozhat a közönség és a szakma által is kedvelt színházi esemény, a Városmajori Színházi Szemle, amely a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi közönség számára.