fbpx
2021-05-04
Archívum

A Gödöllői Királyi Kastély május 1-től újra látogatható!

A Gödöllői Királyi Kastély 2021. május 1-től újra megnyitotta kapuit, és különleges meglepetésekkel várja látogatóit! Hungary Carddal 50% kedvezmény 2 fő részére a kastélyban található állandó kiállítás belépőjegy árából.

Az érvényben lévő járványügyi szabályok szerint a kiállításokat és kávézónk belső tereit kizárólag védettségi igazolvány bemutatása után lehetséges látogatni. A maszk viselése ajándékboltunkban kötelező, az épületben továbbra is ajánljuk. 

Különleges meglepetésekkel várjuk látogatóinkat!


A nyitás után minden belépőjegy mellé ajándékként megtekinthetik a kastély történetét bemutató Ragályi Elemér által rendezett,
„A Gödöllői Kastély egykor és ma” című közkedvelt 13 perces filmet.

Emellett megnyílt az Országos Magyar Vadászkamara Fővárosi és Pest megyei Területi Szervezetének „Királyi és főúri vadászatok” elnevezésű ingyenes időszaki kiállítása, amely a vadászat történetét interaktív játékokkal mutatja be.

Május második felétől előre meghirdetett időpontokban indul új szabadtéri túránk az „Épülettörténeti séta”, amely a kastélyt kívülről járja be. Látogatóink megnézhetik az előkerteket, megtudhatják hol volt a Lövőház, melyik volt a Főudvarmesteri épület és még sok érdekességet a múlt értékeiből!

Szeretettel várjuk a hét minden napján 10.00-18.00 óra között (pénztár 17.00-ig tart nyitva).


További információ