fbpx
2021-06-23
Archívum

A magyar konyha ízei a Malackert Vendéglőben!

Látogasson el egy kellemes ebédre a Malackert Vendéglőbe a Domonyvölgyben és ismerkedjen meg a hely specialitásaival. Nyugodt környezetben faszénen sült malac,kacsa és egyéb finom falatok várják a vendégeket. HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény a fogyasztás árából.



A Malackert Vendéglő egy meseszép környezetben található kis családi étterem. Már több mint 10 éve egyedi ízvilágunkkal, különleges odafigyeléssel állunk a vendégek szolgálatára. Érdemes betérnie vendéglőnkbe, ha barátaival eltöltene egy varázslatos ebédet, vagy vacsorát.
Étlapunkon megtalálható ételeket elvitelre is rendelheti.

Válasszon magyar konyhánk bőséges ételkínálatából, és hagyja magát elvarázsolni. Különleges ízeink közt megtalálhatóak a faszénen sült malac, kemencés csülök és kacsa vagy éppen a forró füstön sült húsok magával ragadó ízei is.

Szakácsnőnk , egyben üzletvezetőnk az első naptól kezdve dédelgeti a családi recepteket melyekből ízelítőt kaphatnak Önök is. Ételeinket büszkén kínáljuk családi vagy baráti összejövetelek alkalmára is, hiszen biztosan lenyűgözi majd a népes társaságot.

Ételeinket a legkiválóbb kézműves és hazai alapanyagokból és beszállítóktól szerezzük be. Vendéglőnk tájvédelmi körzetben helyezkedik el, egyben elkötelezett a fenntartható gazdálkodás mellett. Csomagolóanyagaink elvitelre lebomló és környezetbarát anyagokból készülnek.

Ételeinkre és környezetünkre egyaránt igényesek vagyunk, családi vendéglőnk minden tányér ételét egyaránt maximális odafigyeléssel készítünk.

további információ