fbpx
2021-06-15
Archívum

Ajándék páros belépő az Újszínház – Jókai Mór – Kocsák Tibor – Miklós Tibor: Fatia Negra című zenés darabjára 2021. június 19-én, 20-án, 23-án és 24-én 19 órai kezdettel!

Amennyiben rendelkezik regisztrált HungaryCarddal és szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen az iroda@hotelinfo.hu címen. A 06.19-i (szombat) előadásra 06.17-én (csütörtök) 16 óráig várjuk az igényeket, a többi időpont esetében pedig június 18-án (péntek) 17 óráig lehet jelentkezni! 

Kérjük küldje el regisztrált 2021. évi HungaryCard kártyaszámát a megadott e-mail címre, majd visszaigazolást követően a jegyeket  az előadás előtt az Újszínház pénztárában veheti át. Az akció a készlet erejéig érvényes. 

A színházban a maszk hordása továbbra is kötelező, illetve az előadást csak védettségi kártyával és személyigazolvánnyal rendelkező nézők látogathatják.


JÓKAI MÓR – KOCSÁK TIBOR – MIKLÓS TIBOR

Fatia Negra

Rendező: Nagy Viktor

Henriette-et, a gazdag Lapussa család kegyelemkenyéren tartott leányát – habár a tehetséges fiatal ügyvédet, Vámhidy Szilárdot szereti – nagyapja a gazdag Hátszegi báróhoz kényszeríti. A két fiatal a maga módján próbál tiltakozni: önként elvetnék maguktól az életet, de szerencsére megmentik őket. Ennek azonban nem sokáig örülhetnek: Hátszegi báró magával viszi a lányt Erdélybe, ahol a titokzatos Fatia Negra tartja rettegésben a vidéket.

További információ