fbpx
2021-06-08
Archívum

Az idei évben ünnepeljük a balatoni hajózás 175. évfordulóját!

A Balaton-parti településeket összekötő menetrendi hajózás célja, hogy a tónál nyaralók aktív pihenésük során hajóval keressék fel és ismerjék meg a régió jellegzetességeit.  HungaryCarddal 10%, illetve 50% kedvezmény 2 fő részére a menetrend szerinti személyhajókra!

Az élményhez HAJÓ visz!


A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével ugyanis utasaink nem csupán egy kellemes utazáson vehetnek részt, hanem egyúttal eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is.

A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek a települések között közlekedő menetrendi hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak.

Idei évi újdonságként hajóinkon tájékoztató plakátokat helyeztünk el a hajók bemutatásáról. A plakátokon szereplő ún. QR kód mobiltelefonnal történő beolvasásával az utasok akár útközben, akár a későbbiekben is meghallgathatják a hajók történetét. A hajókról szóló érdekességek mellett a balatoni településekről és azok látnivalóiról is készítettünk tájékoztatókat.