fbpx
2021-07-27
Archívum

RepTár Drone Day – 2021. augusztus 7-én (szombaton) a Szolnoki Repülőmúzeumban!

Idén első alkalommal kerül megrendezésre a RepTár Drone Day, egy nap, ami csak a drónokról, a repülésről és az innovációról szól. HungaryCard felmutatására 20%, két alkalommal pedig 50% kedvezmény a teljes árú felnőtt belépőjegyből árából 1 fő részére.

Egész napos programmal várja a látogatókat a RepTár, az első RepTár DroneDay-en. A múzeum élményelemein kívül számos érdekes bemutatókkal készülnek a kiállítók.

A kiállított gépek között lavírozó drónbemutatók és katonai drónok repüléseit óriás kivetítőn lehet nyomonkövetni, amit profi szakkommentátor közvetít.

Az élmények fokozásaként, a drónszimulátorral pilóta szerepben is lehetőség nyílik próbára tenni az ügyességet és precizitást. 

Drónra szerelt kamerán keresztül új és még sosem látott szemszögből csodálható meg a RepTár, a Drone Eye program keretein belül.

A nap folyamán több alkalommal is beindításra kerül egy METEOR-3MA gázturbinás sugárhajtómű.

Ezen a napon alkalom nyílik a Tesla elekromos autók megismerésére kiselőadás és Tesla koncert keretein belül. A tudomány új innovációiról, a környezettudatos elekromos autók használatáról és képességeiről tudhatnak meg többet a látogatók. 

Milyen is 2021-ben a legális drónrepülés? A kitelepülő szervezetek a repülés rejtelmeiről és jogi szabályozásáról mesélnek.

A rendezvény a RepTárba megváltott belépőjeggyel látogatható.


További információ

További információ:

https://www.reptar.hu/rendezvenyeink.html