fbpx
2021-07-21
Archívum

Herczeg Udvarház – a nyugalom szigete Poroszlón!

Csicseregnek a madarak, a fenyőfasoron huhog a bagoly, ősfák árnyékában lehet belélegezni az oxigéndús levegőt és hallgatni a környezet természetes dallamait. Ez a Herczeg Udvarház Poroszlón a Tisza-tónál! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!


Egyaránt ideális mind a gyerekkel érkező családok, mind a nyugalmat kedvelő fiatalok számára egyaránt. Lehetőséget biztosít a pihenésre és a szórakozásra, számtalan kirándulásra, túrázásra ősfás környezetben, távol a rohanó világ zajától. 32 szobával, 4 apartman házzal, étteremmel és konferencia teremmel várjuk a szellemileg és testileg is felfrissülni vágyó vendégeinket.



A kastély területén a parkban lehetőség van grillezésre, bográcsozásra, kellemes beszélgetésekre, csendes fröccsözésre. Lehetőséget biztosítunk kajak, jet ski, quad és kerékpár kölcsönzésre. A gyerekek és a felnőttek is kihasználhatják a teret focizásra, röplabdázásra, tollasozásra és ping-pongozásra is. A legkisebbeknek biztosítunk gyermekjátékokat, hogy ők is el tudják magukat foglalni, amíg a felnőttek is megpihennek egy pillanatra.