fbpx
2021-08-03
Archívum

Ajándék páros belépő a Söndörgő és Sebestyén Márta közös koncertjére a Városmajori Szabadtéri Színpadon nem csak HungaryCard tulajdonosoknak!

A koncert időpontja: 2021. augusztus 13. 20 óra. Amennyiben szeretne ott lenni az előadáson, kérjük jelentkezzen a jegyekért a marketing@hotelinfo.hu címen 2021. augusztus 11-én 12 óráig. Az akció a készlet erejéig érvényes.

Kérjük, jelentkezzen a megadott e-mail címen, majd visszaigazolást követően a jegyeket a helyszínen, a Városmajori Szabadtéri Színpad pénztárában személyesen veheti át a koncert kezdete előtt. A színház már védettségi igazolvány nélkül is látogatható.


Söndörgő – Oj Javore… vendég: Sebestyén Márta

2021. augusztus 13. péntek 20:00

Közreműködők

A Zenekar tagjai:
Dénes Ábel – Nagybőgő, Tapan
Eredics Áron – Prímtambura, Cselló tambura, Darbuka, Saz
Eredics Benjamin – Brácstambura, Trombita
Eredics Dávid – Prímtambura, Basszprím tambura, Klarinét, Alt szaxofon, Kaval
Eredics Salamon – Basszprím tambura, Harmonika, Hulusi, Pásztor furulya, Csellótambura

Közreműködik: Sebestyén Márta

A Söndörgő zenekar játékát hallgatva hamar kihallatszik, hogy egészen más, mint a hagyományos hegedű által vezetett magyar népzenei együttesek. Amit a Söndörgő ragyogóan ötvöz, az a hagyományok tisztelete, az innováció iránti vágy és a tüzes megállíthatatlan virtuozitás. Az együttes ezt a kevéssé ismert balkáni hagyományt kutatja, feldolgozásokat és saját alkotásokat hoz létre.

Ezen a koncerten hosszú idő után újra nem más, mint a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas, magyar népdalénekes, előadóművész, hazánk igazi kulturális nagykövete, Sebestyén Márta csatlakozik hozzájuk.

további információ