fbpx
2021-08-12
Archívum

Margit Terasz Étterem – különleges ízek, csodás környezetben!

Az étterem háttere a Margitsziget utánozhatatlan hangulata; a Víztorony, a Romkert, a Kápolna megkapó díszletei. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.



Az 1938-ban, Kaffka Péter tervei szerint épült Margitszigeti Szabadtéri Színpad kerengőjében 1993-tól működik éttermünk, a MARGIT TERASZ.

Teraszunk teljesen fedett, látványos üvegfal veszi körbe, melyeknek köszönhetően az időjárás viszontagságainak nincs kitéve, emellett mégis szellős és a napfény is betekint hozzánk.
A Margit Terasz Étteremben bőséges étel- és italválasztékkal várjuk kedves vendégeinket május 1-től szeptember 30-ig, minden nap 11 órától. Büféinkben is egész nap, illetve előadási napokon a műsorok végéig biztosítunk folyamatos kiszolgálást. 

Megfelelő létszámú szakképzett személyzetünkkel, illetve komoly technikai hátterünkkel házon belüli és házon kívüli rendezvényeket is vállalunk. Házon kívüli rendezvényeink felölelik a paletta teljes skáláját (esküvők, céges fogadások, koktél partik, nagyszabású szabadtéri koncertek teljes körű vendéglátása magas színvonalon kedvező árakkal).

A szolgáltatásainkat mindig az egyedi igényeknek és kívánságoknak megfelelően alakítjuk ki.

további információ