fbpx
2021-08-12
Archívum

Szent István-napi Gyertyafény Expressz augusztus 20-án!

Gyertyafény Expressz vacsoravonat a Nyugati pályaudvarról a Margit-hídhoz a HÉV vágányokon közlekedik, ahol a Duna-parton a lezárt peronon, a rakpartról tekinthetik meg a vendégek a tűzijátékot. HungaryCarddal 10% kedvezmény a részvételi díj árából maximum 2 fő részére.

A Gyertyafény Expressz hangulatos bár- és nosztalgia étkezőkocsikból álló impozáns szerelvénye ezen a napon a Nyugati pályaudvarról indulást követően az Újpesti vasúti hídon keresztül, majd a Szentendrei HÉV vonalán közlekedve éri el úti célját, a Margit-szigettel szemközti Duna-partot. A közel három és fél órás program felejthetetlen gasztronómiai élménnyel várja a nosztalgia vonatozás szerelmeseit. Az időutazás alatt az étkezőkocsikban első osztályú ételeket és borokat szolgálunk fel. Vendégeink 21 órától, a lezárt peronon kialakított lounge-ról tekinthetik meg a tűzijátékot.

A vonatban közlekedik a Golden Eagle Danube Express luxusvonatok bárkocsija , ahol zongorista szórakoztatja vendégeinket.

További információ

Felhívjuk kedves kártyatulajdonosaink figyelmét, hogy a MÁV Rail Tours Kft. központi jegyértékesítő irodája átmenetileg zárva tart, így személyesen az MRT T93 Értékesítési ponton van mód megváltani a kedvezményes jegyeket (1142 Budapest, Tatai u. 93/a, I. emelet , Tel.: +36 70 303 0202).