fbpx
2022-01-18
Archívum

Wellness élmények Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

A Palotafürdő csendes pihenéssel, a Marokkói fürdő az Ezeregyéjszaka világával, a Francia Fürdő különböző élményelemekkel, a Lurkó Mesefürdő pedig vidám hangulattal várja! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagajánlat árából.

Téli hétköznapi akció tartalma:

Minimum 2 éjszakás szállás hétköznap a választott szobában. 4 év alatti gyermeknek ingyen biztosítjuk a szállást és a félpanziós ellátást. Félpanziós ellátás, a vacsora ideje alatt korlátlan italfogyasztással 1,5 órás időtartamban (rostos és szénsavas     üdítő, ásványvíz, csapolt sör, a ház bora): svédasztalos reggeli és büfévacsora hagyományos magyar ízekkel.

Élményteli kikapcsolódást nyújtó Lurkó Mesefürdő használata 2 gyermek medencével, 2 csúszdával és hozzájuk tartozó medencével, valamint egy belső pihenőtérrel.
A francia mintára épült élményfürdőben és a marokkói hangulatú fürdőben a medencék, a pezsgőfürdők, gőzfürdő, szauna    és infraszauna használata. A Marokkói hangulatú fürdőnket 14 éven felüli Vendégeink használhatják.
Palotában a wellness részleg szolgáltatásai, melyet 18 év feletti vendégeink vehetnek igénybe.
Kisállat-simogatás és istálló-látogatás. Sportközpontunkban található fitness terem használata. A kastély parkjában található szabadtéri játszótér használata.
Uni világának használata 0-10 év közötti gyermek vendégeink részére. Izgalmas keresőjáték, labdatenger, csepphinta, mesekuckó és kézműves foglalkozás vár mindenkire.


további információ