fbpx
2022-03-08
Archívum

Nyerjen páros belépőt az „Ég és föld között – exkluzív kalandtúra az Esztergomi Bazilika kupolájában” programra 2022. március 12-ére 10 órától!

Hazánk legnagyobb vallási épületének felújítását most egy igazán különleges szemszögből ismerhetik meg. Ha kíváncsi rá, hogyan készülnek a bazilika aranyozott stukkói, milyen technikával állították fel a 80 tonnás állványzatot és vajon hogyan fest a kilátás közel 100 méter magasságból, akkor válaszoljon az alábbi kérdésekre! 

1. Ki készítette a Mária mennybevitele című vászonképet, mely a Bazilika főoltárában található?

2. Hány éves az épület legmagasabb pontján megtalált időkapszula?

Amennyiben Ön HungaryCard Plus tulajdonos és biztosan részt tud venni a programon,
a helyes válaszokat a HungaryCard számával együtt a marketing@hotelinfo.hu címre küldje el!

Beküldési határidő: 2022. március 10. éjfél
A nyerteseket e-mailben értesítjük.


A kalandtúrán az építészek egyedülálló munkájának kulisszatitkaiba nyernek belátást, ahol először teljes védőfelszerelésben emelkednek fel egy kiépített lifttel a bazilika oldalán. Az állványzatokon végig sétálva megcsodálhatják a restaurátorok aprólékos munkáját, a túra csúcspontjakként pedig a bazilika tetejéről a lélegzetelállító dunai panorámát. 

A program végén a bazilika panorámatermében meleg teával a kezükben már belülről gyönyörködhetnek az egyedülálló kilátásban. Emellett pedig a vezetett túrán a bazilika felújításáról szóló kiállítás is megtekinthető, amelyet egy időkapszula tesz igazán különlegessé.  

A programot 12 éven felülieknek hirdetik meg. A részvétel feltétele a munkavédelmi oktatáson elhangzottak betartása.

További információ