fbpx
2022-03-08
Archívum

Retro játékterem március 13-14-én a Futurában!

Garantált az időutazás a márciusi hosszú hétvégén, hiszen 2 év kihagyás után ismét berendezzük a RETRO számítógép- és videojáték termet az élményközpont III. emeletén. HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény minden típusú belépőjegy árából.

A Newwave Computers jóvoltából az elmúlt 40 év népszerű játékaival, eszközeivel várjuk a nosztalgiára vágyókat. Látogatóink kézzelfogható közelségből ismerhetik meg a videojáték-történelem ikonikus darabjait, és próbálhatják ki a régi idők játékait.

A mosonmagyaróvári  FUTURA Élményközpontban egyedülálló környezetben, egy 300 éves egykori gabonaraktárban interaktív módon fedezhető fel a világ természeti jelenségeinek működése. Mit kell ezért tenni? Átélni, kutatni, játszani: a 4 szintes tudományos játszóházban feltárni a természet varázslatait. Tudományos játékok, látványos kísérleti bemutatók, csillagászati előadások, „Pániklabor” szabaduló játék, 5 dimenziós vetítés és családi nyomozós játék várja a szórakozni vágyókat.  Fedezze fel a négy őselem – a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz – titkait a Futurában! 

további információ