fbpx
2022-03-23
Archívum

Sweet Escape – több mint szabadulószoba Budapesten

Mi vár Rátok a budapesti Sweet Escape szabaduló szobákban? Valódi aktív, élő szabadidős élményprogram, egy küldetés, egy játék  maradandó élményekkel! HungaryCarddal 1.000 Ft kedvezmény bármely szolgáltatáscsomag árából. Online foglaláskor válaszd a készpénzes fizetési módot, és beregisztrált kártyádat mutasd fel a helyszínen fizetéskor!

Titkos-, vagy zárt ajtók, furfangos logikai és ügyességi feladatok, számkombinációs lakatok, rejtvények, fejtörők, elrejtett tárgyak és kódok, ördöglakatok, haszontalannak tűnő de nélkülözhetetlen hétköznapi tárgyak … Felhőtlen szórakozás, gondtalan percek, kihívás, nevetés, sikerélmény, kaland, egy izgalmas új világ, sok-sok extra ajándék!


A Sweet Escape szabadulószobái élményekkel és nevetéssel teli közös programok, a játék összehozza a családokat, barátokat, munkatársakat! Élvezetesen izgalmas szórakoztató csapatépítés, hatalmas sikerélmény minden egyes kód, vagy tárgy megtalálása!

A Sweet Escape mind a négy pályája egyszerre több generációt képes lekötni, a játék 9-99 éves korig ajánlott!

A 60 perces játék kellően megmozgatja mind a gyerekek, és a felnőttek agyát is, miközben észrevétlenül feltöltődnek, valódi élményekkel gazdagodnak. Erre az egy órára minden gondját, baját elfelejti az ember.


A családtagok összefognak, erősödik a „csapatszellem” és a családi kötelék.

Nincs ijesztgetés, nincs sötétség, nincs szükség erőre, és a játék végén a ruhánkat sem kell kukázni. Vidám dekoráció, játékos környezet, játékos kellékek (labdák, plüssfigurák, játékpisztoly, stb) és kellő nehézségű feladatok várják a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A szobákat úgy alakították ki, hogy nincs bezártság érzése a játékosoknak, nincsenek konkrétan kulcsra zárva, a játék közben könnyedén el lehet hagyni a játékteret, és be is lehet akár állni.

További információ