fbpx
2022-04-19
Archívum

Ha Balaton, akkor hajózás!

Nagyszombaton elindult az első hajó, kezdetét vette a 176. hajózási szezon a Balatonon. HungaryCard felmutatásával korlátlan alkalommal 15% kedvezmény, Plus csomaggal pedig 2 alkalommal 50% kedvezmény 2 fő részére a menetrend szerinti személyhajókra!

A Balatoni Hajózási Zrt. a menetrendi hajózás révén összekötő szerepet tölt be a régió turisztikai életében. A települések között közlekedő menetrendi hajóink igénybevételével ugyanis utasaink nem csupán egy kellemes utazáson vehetnek részt, hanem egyúttal eljuthatnak a legtöbb élményt nyújtó Balaton parti települések döntő többségére is.


A hagyományos tömegközlekedéstől eltérően, utasaink kellemes időtöltésben részesülnek a települések között közlekedő menetrendi hajóink fedélzetén, hiszen nem csak az úti cél elérése a fontos, maga az utazás is emlékezetes és izgalmas része a kirándulásnak.

Idén elindult a 176. évi hajózási szezon a Balatonon, április 30-ig hétvégén, ezt követően minden nap menetrendszerűen közlekednek a személy- és sétahajók. A menetrendről a www.bahart.hu oldalon lehet tájékozódni. Ne feledjék, az élményhez hajó visz! Idén is hajózzanak a csodás Balatonon! 

További információ