fbpx
2022-04-27
Archívum

Minden, ami NŐ! – Élményfesztivál a Millenárison május 14-15-én!

Kihagyhatatlan hétvégi program! Kiállítás, vásár és szórakozás egyben! Sztárfellépők, divatbemutatók, fitnesz-show, életmódtanácsadás a nagyszínpadon, Ridikül VIP beszélgetések a különteremben. Ingyenes szűrővizsgálatok, gyerekmegőrző, nyereményjátékok és számtalan ajándék várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény a helyszínen megváltott felnőtt belépőjegy árából.

A rendezvényen 15% kedvezménnyel kínáljuk a HungaryCard mindkét típusát.


A „Minden, ami nő! – Élményfesztivál” egy igazán különleges, exkluzív rendezvény, amely a nők számára fontos témaköröket gyűjti össze és mutatja be, legyen szó akár praktikus, hétköznapi, vagy éppen kényeztető, szórakoztató dolgokról.
Divat, szépségápolás, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás, lakberendezés, utazás- és programtervezés, sport és kultúra: minden egy helyen, több mint 100 kiállító kínálatában. A kényeztető szolgáltatások mellett ingyenes szűrővizsgálatok, és értékes nyeremények is várják a látogatókat! 
A nagyszínpadon élőben fellépnek hazánk legismertebb és legkedveltebb zenei előadói: Bereczki Zoltán, Gáspár Laci, Pál Dénes, Kocsis Tibi, Miller Zoltán és Nagy Sanyi.

Kikapcsolódás, élményszerzés, minőségi tartalmakkal – tökéletes hétvégi program minden nő számára! Minden, ami nő! – Élményfesztivál


további információ