fbpx
2022-04-26
Archívum

Pihenés és feltöltődés a kecskeméti Hotel Három Gúnárban!

A Hotel Három Gúnár Kecskemét város szívében, a Katona József Színház szomszédságában, Budapesttől mindössze egy órányira, egész évben várja vendégeit! HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.

A szálloda szobái 2020-ban teljesen megújultak: kialakítottuk a modern utazók igényeit kielégítő superior és superior manzárd szobáinkat.  Szobáink felszereltsége vendégeink kényelmét szolgálja. Minden szoba fűtése és hűtése központilag kialakított, de egyénileg szabályozható. Szobáink telefonnal, televízióval, minibárral, hajszárítóval felszereltek, ingyenes kávé és teafőzővel rendelkeznek. Prémium szobáinkban továbbá beépített széf található. Központi széf a recepción térítésmentesen elérhető.


Nálunk egyszerre élvezheti egy belvárosi szálloda kényelmét és a kellemes kerthelyiségünk pihentető csendjét. Kecskemét a régió központjaként pezsgő kulturális élettel fesztiválokkal várja a vendégeket. Városunk a kiindulópont az Alföld iránt érdeklődő turisták számára is, akik a környék egyedülálló természeti szépségeivel, növény- és állatvilágával is megismerkedhetnek.


további információ