fbpx
2022-05-10
Archívum

2. Kürtőskalács Vigalom a Holnemvolt Várban!

Május 13-15. között újra életre kel a 2. Kürtőskalács Vigalom, aminek a Holnemvolt Vár, a Fővárosi Állat- és Növénykert játszóparkja ad otthont. A hagyományokhoz hűen kürtőskalácsból, változatos programokból, meglepetésekből és nagy leleplezésből most sem lesz hiány. HungaryCarddal 15% kedvezmény a kürtőskalács árából.

Több mint három éve pattant ki a fejünkből a gondolat, hogy az őszi Kürtőskalács Fesztivál mellett szeretnénk, ha egy tavaszi hétvégén is a kürtőskalácsé lenne a főszerep. Így született meg a Kürtőskalács Vigalom gondolata, amelyet most két év után újra életre hívunk, méghozzá a Holnemvolt Vár és az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda négy éves születésnapján. Természetesen idén is elhozzuk a nagy kedvenceket: a kürtőskalács ízbombákat, a kürtőskalácsból készült desszerteket, a glutén-, tej-, és tojásmentes kürtőskalácsokat, valamint egy igazi kuriózum is bemutatkozik, az új formá(t)öltött kürtőskalács, ami biztos, mindenkit levesz a lábáról.

A Kürtőskalács Vigalom az állatkerti környezetben egy igazi családi program, melyen a család apraja-nagyja számos érdekes programot találhat kürtőskalácsozás közben.

 

további információ