fbpx
2022-05-23
Archívum

India Illatai – India napok Krisna-völgyben május 28-29-ig!

Mindig vonzott India és a mesés Kelet világa? Krisna-völgyben, egy idilli, csendes és zöld környezetben, 286 hektáron most eléd varázsoljuk India mesés világát egy hétvégére. Hozd el az egész családot! HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből menü vásárlása esetén.


Kadamba virágos ligetek, ódon zarándokhelyek, csendesen lélegző asramok. Szikrázó nap, a frangipáni illata és a lótuszfüzérek gazdag látványa a hűs, márványköves templomokban, ahol a varázslatosan megformált Isteni Pár néma mozdulattal adja áldásait a látogatóknak. Varázslatos pavilonok a Gangesz és Jamuna partján, amelyek az égig emelik a hajnalanta megszólaló templomi csengettyűk és védikus himnuszok léleksimogató hangját. A piacok vibráló forgataga, a taxik, árusok és a helyiek zsongása. A fűszeres maszala tea illata és a tejes-rózsavizes édesség ajkakon pezsgő zamata – mindez napról napra hiányzik azoknak, akik megtapasztalták már India varázslatos hangulatát. Egy hétvégére most Indiába repítünk Krisna-völgy árnyas ligetein és hagyományos pavilonjain keresztül.


Milyen programra számíthatsz ezen a hétvégén Krisna-völgyben?

Lesz tradicionális indiai örömzene hagyományos hangszerekkel, táncbemutató, indiai szépségsziget, hennafestés és tradicionális viseletek felpróbálása, fotózási lehetőséggel. Indiai élménybeszámolók, védikus asztrológiai elemzés. Vegetáriánus finomságok, ájurvédikus étkezési útmutató és gasztronómiai különlegességek a Govinda Étteremben. Csoportos tematikus, vezetett körséták az ökofarm és az arborétum területén, ahol megismerheted Krisna-völgy ökokertészetét és fenntarthatósági törekvéseit is.



Május utolsó hétvégéjét töltsd egy igazi gyerekbarát helyszínen, a somogyvámosi Krisna-völgyben!

további információ