fbpx
2023-07-31
Hírek

Frissítő feltöltődés a Leányfalu Termálfürdőben!

A Duna partján kialakított strand, a Termálfürdő Leányfalu árnyat adó ősfákkal és nagy, szabad zöldterületekkel egész évben várja a napimádókat és a fürdőzőket is. HungaryCarddal 50% kedvezmény a felnőtt napi belépőjegy árából.

Az 500 négyzetméter felületű meleg vizes élménymedencében automatikusan működő nyakzuhany, hátmasszírozó és pezsgőlapok kényeztetik vendégeket. A jó vízminőséget a korszerű vízforgatásos technológia biztosítja.

A gyermekek számára a vízköpő delfinekkel és csúszdákkal ellátott gyermekmedence, valamint egy izgalmas játszótér nyújt felejthetetlen élményt. A strand területén található még a sportolni vágyók örömére egy homokos talajú foci- illetve kézilabdapálya is.

A főépületben helyezkednek el a téli időszakban fűthető öltözők és vizesblokkok. Innen fűtött járdán közelíthető meg a két meleg vizes medence.

A fürdő gyógyvízében végzett fürdőkúrától a mozgásszervi megbetegedésben szenvedő betegek panaszainak csökkenése és gyógyulása várható. Az 1008 méter mélységű kút vizének hőmérséklete 53,4 fokos. A kút vize a kalcium-magnézium-hidrogén-karbonátos-szulfátos ásványvizek csoportjába tartozik.

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!