fbpx
2022-06-28
Archívum

Kikapcsolódás és feltöltődés a Fortuna Wellness Vendégházban Abádszalókon!

A Fortuna Wellness Panzió szeretettel várja vendégeit Abádszalókon a Tisza-tó turisztikai és élményközpontjában. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Abádszalók – a Tisza-tó turisztikai és élményközpontja, a vízi sportok,horgászat,vadászat,kerékpározás szerelmeseinek paradicsoma.

Ha minőségi, színvonalas kikapcsolódásra, teljes feltöltődésre vágyik, meg szeretne szabadulni a város zajától, mindezt gyönyörű természeti környezetben, csodálatos madárcsicsergéses mellett kívánja eltölteni párjával, családjával, barátaival, nálunk biztosan jó helyen jár.


Rendezvények,  nyári koncertek, fesztiválok helyszínével szemben,  kellemes, családias vendégházban 2 és 3 fős külön bejáratú szobák saját fürdőszobával és terasszal, vagy erkéllyel várják Önt. Továbbá 2+2 fős apartman saját konyhával és fürdőszobával kiadó.

Panziónk emeleti részén beltéri WELLNESS részleg áll vendégeink rendelkezésére pezsgőfürdőzési és infra-szaunázási lehetőséggel, ahol vendégeink televízió nézés és zenehallgatás közben kipihenhetik az egésznapos fáradalmaikat.


további információ