fbpx
2022-06-14
Archívum

From Sea Étterem – ízletes halételek Szentendrén!

A szentendrei From Sea Étterem izgalmas halételekkel és elsőrangú kiszolgálással  várja kedves vendégeit! HungaryCard tulajdonosoknak 10% kedvezmény a fogyasztás árából.

A sikeres dunabogdányi édesvízi pisztrángozó tulajdonosa Klément Ferenc, a Pisztrángos Feri név után joggal tarthat igényt új névre is, mert a szentendrei Form Sea névre keresztelt étterem megnyitása óta tudjuk, hogy a tengeri herkentyűk is átlényegülnek a keze alatt.

Az étterem kicsi, a teraszon négy asztal, az emeleti teremben légkondicionálás mellett még további 8 asztal várja a vendéget. Pont akkora az egész, hogy az egyszemélyes konyhában a séf, ezer kezével könnyedén varázsoljon a halakból, kagylókból, rákokból, polipokból- csodát.

A vendégekről két személy gondoskodik, maga a séf, aki már az ebéd megbeszéléséhez kijön a konyhából és elmeséli, hogy mit hogyan készít, és az ételeket ténylegesen felszolgáló társa, aki a Főnök kiáltására, hogy kész az étel, villámként cikázik a konyha és a vendég asztala között. Minden étel ugyanis frissen készül, azonnali felszolgálást igényelve.

további információ