fbpx
2022-06-20
Archívum

Tom Jones koncert Budapesten az MVM Dome-ban 2022. július 12-én HungaryCard kedvezménnyel!

Minden egyes Tom Jones koncert egy olyan varázslatos utazás, ahol zenei műfajok és korosztályok találkoznak, hangja és előadásmódja generációkat hoz össze. Ezen az estén új albumát mutatja be, melynek címe: Surrounded By Time. HungaryCarddal 20% kedvezmény bármely kategóriájú koncertjegy árából, mely online jegyvásárlásnál érvényesíthető a Hotelinfo20 kuponkóddal.

A kedvezmény az alábbi módon vehető igénybe:

Kattintson a jegyrendelésre, majd válassza ki a HungaryCard kedvezményt. Ezt követően írja be a Hotelinfo20 kuponkódot. Ezután a kiválasztott jegyek árát automatikusan 20%-kal csökkenti a rendszer.

Az idén 82 éves Sir Tom Jones még mindig kirobbanó formában van. Egy élő legenda, számtalan rangos díj nyertese, karrierje több, mint 50 évvel ezelőtt kezdődött, s máig a közönség és a kritikusok kedvence. Több mint 100 milliós lemezeladással büszkélkedhet.

Aki úgy énekel, hogy közben minden megszűnik körülöttünk. Ez egy új világ, Tom Jones világa, a hang és a zene világa. Lassan 60 éve. Az állandóság, mely kiteljesít. Surrounded By Time. Az új album, mely hosszú évekkel előzi meg a korát. A búcsú. Mint, aki nagyon hosszú útra indul, s nem tér vissza sose. S a régi dalok. Delilah, Sexbomb, Kiss. Mindegyik újra hangszerelve, újra értelmezve. Mert körülzár az idő. 

Ezt a koncertet látni kell! 

További információ

Jegyvásárlás