fbpx
2022-07-25
Archívum

Hűsítő ajánlat Szentendrén a Skanzen Hotelben!

Szálljanak meg a Skanzen Hotelben, fedezzék fel a Skanzent nyáron és strandoljanak Leányfalun! HungaryCarddal 10% kedvezmény a csomagajánlatból.

Kultúra és kikapcsolódás a Dunakanyarban! Látogassák meg a Skanzent a nyári hónapokban, szálljanak meg a Skanzen Hotelben és strandoljanak Leányfalun! A Skanzen szomszédságában található szállodánkban kényelmes szálláshellyel és hűsítő csomagunkkal várjuk Önöket! 


Programajánlatunk:

1. nap látogassák meg az újonnan nyílt Erdély tájegységet! Ismerkedjenek meg a városi és falusi épületekkel, ahol az enteriőrök mellett egyéni történetekbe, sorsokba és történelmi eseményekbe is bepillanthatnak.
2. nap reggeli után irány a Dunakanyar! Strandoljanak egész nap a leányfalusi termálfürdőben: hűsöljenek a medencében, élvezzék a termálvizet, pihenjenek az ősfás területen! Este pedig vár Szentendre színes forgataga, éttermek, fagyizók sokasága, Duna-parti séta és minden ami szem-szájnak ingere.
3. nap térjenek vissza a Skanzenbe, és járják be a 60 hektárt a Skanzen vonattal! Nézzék meg a tanyát, fedezzék fel a tájegységek jellegzetességeit, ugorjanak át Erdélybe, mert nem lehet betelni vele!



Csomag tartalma:

    2 éjszaka / 3 nap szállás
    elhelyezés kétágyas / négyágyas szobában, saját fürdőszobával
    svédasztalos hideg büféreggeli
    belépőjegy a Skanzenbe (az itt-tartózkodás alatt korlátlan alkalommal)
    belépőjegy a Leányfalui Termálfürdőbe (napijegy 1 napi belépésre)
    napijegy a Skanzen Vonatra (1 napra)
    ingyenes Wi-Fi
    ingyenes kültéri parkoló
    túraútvonal kiadvány kirándulási tippekkel