fbpx
2022-08-23
Archívum

Oázis Apartmanok – a legjobb választás Mórahalmon!

Nap mint nap azon dolgozunk, hogy az Oázis Apartmanokban vendégeink megtalálják a térség legjobb apartmanját, ahol a tisztaság, a kényelem és a praktikum találkozik a vendégszeretettel és a nyugalommal. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból!

Szegedtől 20 km-re, Mórahalom központjában, kellemes kisvárosi hangulatban várjuk Önt az Oázis Apartmanokban. A csöndes, de központi fekvésű utca közel esik a mórahalmi Erzsébet Gyógyfürdő bejáratához. Apartmanunk kedvező helyszínt jelent hosszabb vagy rövidebb mórahalmi nyaralásának, legyen az az év bármely időszakában.


Az Oázis Apartmanok szállásai terasszal és ingyenes wifivel várják a vendégeket. A szálláshely díjmentes parkolási lehetőséget biztosít. Az apartmanokban hálószoba, nappali, USB csatlakozós TV, valamint teljesen felszerelt konyha, étkezősarok és fürdőszoba várja a vendégeket. Légkondicionálás felár ellenében vehető igénybe. Néhány szálláshoz terasz is tartozik. A közös teraszon dohányozni is lehet. A legközelebbi élelmiszerbolt 2 perces sétára található, illetve az Oázis Apartmanok szállásától alig 400 méterre több étterem is rendelkezésre áll.

További információ