fbpx
2022-08-03
Archívum

Új partnerünk a miniHotel a Pápai Várkertfürdőben!

A miniHotel nevet viselő szálloda 2020-ban nyílt az uszoda emeletén. A szobák modern berendezése teljes körű, kényelmes és pihentető kikapcsolódást biztosít a szállóvendégei számára. HungaryCarddal 1 alkalommal 20% kedvezmény a napi szobaárból minimum 2 fő legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén. 

A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük az info@minihotelpapa.hu e-mail címen jelezze foglalási igényét, valamint hogy HungaryCard kártyával rendelkezik.

A szobákban található többek között mikróhullámú sütő, mosogató, hűtő, légkondicionáló, valamint egy több nyelvű csatornákkal rendelkező televízió. A szoba ára tartalmazza az uszodai sportmedence a termál medencék a konditerem, illetve a nyári időszakban a strand használatát továbbá a szaunavilág igénybevételét, ingyenes wifit és parkolást. A szállodánk ezen szolgáltatáson felül díj ellenében egyéb szolgáltatásokkal biztosítjuk vendégeink teljeskörű felfrissülését.

hirdetés

Szaunavilágunkban és 55 fős mesterszaunánkban élvezheti  az egészséges, akár fürdőruhamentes szaunázás jótékony hatásait. Hétvégente szaunamestereink exkluzív szaunaprogramokkal színesítik a délutánokat. Szolgáltatásaink: – mesterszauna, – finn- és infraszauna, – gőzkabin, – merülőmedence, – pezsgőkádak, – pihenőtér

További információ

hirdetés