fbpx
2022-08-29
Archívum

Vadász-gyereknap a hatvani Széchenyi Zsigmond Vadászati Múzeumban szeptember 3-án!

A belépődíj 500 Ft/fő, melyre a HungaryCard kedvezmény nem vehető igénybe, ettől függetlenül azonban remek programnak ígérkezik, amit jó szívvel ajánlunk, ráadásul a kiállításokat 50% kedvezménnyel tekinthetik meg a kártyatulajdonosok. 

A Kacagó Bábszínház vidám, zenés, szórakoztató bábelőadásokat tart piciknek, nagyoknak az Óperencián innen és túl, immáron 2014 decembere óta. Darabjaik klasszikus mesefeldolgozások, népmesék, és általuk írt bábmesék, sok-sok gyerekdallal, zenével fűszerezve. 2022. szeptember 03-án szombaton 09:30-tól várják a kisgyermekes családokat Piroska és a motoros farkas előadásukra a Vadászati Múzeum dísztermében.

A múzeum jóvoltából, megismerkedhetnek a rendezvényre ellátogatók a magyar vadászkutyafajtákkal, mint például a magyar agárral, a vérebbel, szálkás szőrű tacskóval, a rövid szőrű és a drótszőrű magyar vizslával. 10:30-kor vadászkutya – bemutatóra várják az érdeklődőket a kastély parkjában, emellett a nap folyamán az érdeklődők feltehetik kérdéseiket, a gyerkőcök pedig összebarátkozhatnak Pitypang Aladár barátaival.

Ezen a napon a Koronauradalmi Vadászkürt Együttes 11:30-kor vadászkürtös térzenével készül a látogatóknak. Elhangoznak majd vadászatot irányító jelek, teríték szignálok, a vadászat hangulatát fokozó fanfárok, natúr vadászkürtre írt indulók és komolyabb hangvételű darabok.

Találkozzon ezen a napon a Madársuli sztárjaival is! Ha szívesen kipróbálná milyen, ha a karján ül egy haris vagy egy vándorsólyom, akkor ne habozzon, jöjjön el! 13:00 órától röptetésre is várnak mindenkit a kastély parkjában.

A hatvani Dalvarázs Show Kórus idén már 8. születésnapját ünnepli. Az elmúlt évek alatt számos helyi és országos rendezvényt színesítettek lendületes, látványos énekes-táncos produkciójukkal. Több helyi zenekarral és hazai előadóval is dolgoztak már együtt. Szeptember 03-án 14:00-tól hallhatják őket az érdeklődők a Kastély díszudvarán.

Lola 17 évesen jelentette meg első stúdióalbumát, mely rövid időn belül aranylemez lett. Több egymást követő évben az év énekesnőjének választották. A ,,Hallja meg a világ” című dalával egy ország ismerte meg, több Eurovíziós dalversenyen is szerepelt, klippeket forgatott és 2 stúdióalbumot készített. Az utóbbi 2 évben a koncertezés és több saját műsor teszi ki a minden napjait. Szombaton 14:30-tól akusztik koncertet ad a díszudvar színpadán.

Ezenkívül természetvédelmi játékokkal, izgalmas kalandokkal, vadászgörény bemutatóval, lézervadászattal, népi játszótérrel, kézműves foglalkozással, vásári forgataggal várják még a látogatókat!

további információ