fbpx
2022-09-05
Archívum

Premium Cafe & Étterem – csodás ízek stílusos környezetben!

Budapest XIII. kerületében, az Országbíró utcában nemzetközi és magyar ételekkel, kedvező árakkal várja Vendégeit a Premium Cafe & Étterem. HungaryCarddal 15% kedvezmény az a la carte étel- és italfogyasztás összegéből.

A stílusosan berendezett Premium Cafe & Étterem letisztult színvilágával, kényelmes ülőhelyeivel kitűnő lehetőséget biztosít üzleti megbeszélések, gyors ebéd, vagy romantikus vacsora alkalmára. Kiváló helyszínt nyújt kisebb családi és céges összejövetelekhez, találkozókhoz, reggelikhez, bankettekhez, vagy akár állófogadások megtartásához egyaránt.

Séfünk hétfőtől-péntekig változatos, friss alapanyagokból állít össze A és B menüket, melyek akár igény szerint kombinálhatóak is, hogy a hozzánk érkező vendégek gondtalanul élvezhessék az étkezésre, megbeszélésre fordítható időt.

Étlapunkon hagyományos és nemzetközi fogások találhatóak, melyeket magyar borokkal, frissítő koktélokkal és széles italkínálattal kísérünk.


Szezonálisan, valamint kedvező időjárás esetén, az akár 65 főt is befogadó mediterrán hangulatú, ernyőkkel ellátott terasz nyújt kellemes környezetet. Hűvösebb napokon pedig dekoratív hőgombák biztosítják a vendégek kényelmét az ott tartózkodás, vagy dohányzás idejére.


További információ