fbpx
2022-10-13
Archívum

Hűsítő csobbanás a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő****-ben!

Nincs még programod a hétvégére? Irány a mórahalmi fürdő! HungaryCarddal 10% kedvezmény minden jegytípus árából maximum 2 fő részére!

A fürdőben bárki megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb szórakozási lehetőséget, a gyógyulni vágyók mellett a családok, gyermekek kikapcsolódására is gondoltak. A 2010 októberében átadott fedett gyermekfürdőnek köszönhetően az intézmény egy igazi családi fürdővé vált. A speciálisan gyermekek számára tervezett, több mint háromezer négyzetméteres élményfürdő egyik fő eleme a többszintű kalandmedence, melyen helyenként csak szigeteken, lépcsőkarokon illetve hidakon lehet keresztüljutni és az élményelemek teljes tárháza – sodrófolyosó, vízesés fal, pezsgőpadok, dögönyözők, buzgárok – megtalálható benne.

A gyermekfürdőt a két beltéri csúszda teszi igazán izgalmassá, amelyből az egyik kilép az épületből, majd újra visszakanyarodik a vízbe csobbanás előtt. Az anakonda csúszdán a bátrabbak 11 méter magasból indulhatnak és 103 méter hosszúságban csúszhatnak. A kisebb csúszda 9 méterről indul és 76 méter hosszú. A legkisebbeket a 148 centiméteres elefánt csúszda és beépített állatfigurák várják.

Az anyukák és apukák a jakuzziból tökéletesen ráláthatnak gyermekükre. A családcentrikus szemlélet jegyében játszóház, pelenkázó és teakonyha is helyet kapott az épületben.


Nyáron igazi mediterrán hangulat várja a fürdő vendégeit. Ebben az időszakban a tizennégy fedett medence mellett hét szabadtéri medence áll a vendégek rendelkezésére. A kristálytiszta vizű szabadtéri úszómedence kora tavasztól, késő őszig fogadja sportolni vágyókat. A családosok kedvence a csúszdás élménymedence, a gyermekpancsoló, valamint a hullámgömbbel, pezsgőágyakkal, valamint koktélbárral rendelkező rendezvénymedence. A medencék mellett 15 000 m2-es parkosított zöldfelület napozóterasz, vízifoci, ugrálóvár, strandröplabda, valamint játszótér gondoskodnak a nyári élményekről.