fbpx
2024-01-22
Hírek

Testi-lelki feltöltődés a sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben!

Felhőtlen szórakozást nyújtó fedett élményfürdő, gőzölgő gyógyvíz – a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő tökéletes választás, ahol az egész család gondtalanul élvezheti a kikapcsolódás örömeit. HungaryCard szelvényfüzetével 50% kedvezmény a felnőtt belépőjegy árából!


A gyógyfürdő szárnyban elsősorban a pihenésé a főszerep, itt találhatóak a gyógyvizes medencék és az élménymedencék. A családi szárnytól elkülönül, így itt zavartalanul élvezhetik vendégeink a lazító, melegvizes, relaxáló fürdőzést.
A kiváló minőségű sárvári gyógyvízzel töltött medencékben a selymes víz átjárja a testet és lelket, feledtetve a hétköznapok gondjait, gyógyírt jelentve a fájó izületekre, reumatikus panaszokra. Az élménymedence vízbuzgárja, a vállmasszírozója, sodrófolyosója tökéletes kikapcsolódást kínál.


A családi élményfürdőben a család apraja-nagyja jól érzi magát! Az új családi élményfürdőt tágas folyosó köti össze a gyógyfürdő szárnnyal. Itt már a legkisebbek is zavartalanul élvezhetik a pancsolás örömeit az év minden napján! Itt mindenki kedvére válogathat a különböző méretű és meredekségű csúszdák, családi és gyermekmedencék közül. A legidillibb dél-tengeri hangulatot idéző 5000 m2-es épület csupa kaland.

További részletek a fürdőről

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról