fbpx
2022-12-15
Archívum

Karácsonyra lepje meg szeretteit, barátait HungaryCard 2023/2024 élménykártyával!

Rohanó hétköznapjainkban talán nincs is értékesebb ajándék, mint a családdal együtt töltött idő és a minél több közös élmény. Ehhez kínálunk remek lehetőséget a HungaryCard élménykártyával, mely számtalan belföldi programlehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, egy éven keresztül.

A kártya használatával 10-100% megtakarításra tehetünk szert, közel 700 partnernél. Tekintettel arra, hogy nem névre szóló, kölcsönadhatjuk barátoknak, ismerősöknek, így még jobban kihasználhatóak a kártya előnyei, az ára pedig akár egy nap alatt, de egy hétvégi kiruccanás alkalmával biztosan megtérül. 

A 2023/2024.évi HungaryCard megrendelhető a www.hungarycard.hu weboldalon keresztül postaköltség nélkül,  illetve 2022. december 15-től személyesen is megvásárolható a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.). 

Ára: 23.000 Ft



Karácsonyi akciónk keretében 2022. december 31-ig az XMAS2022 kuponkód segítségével 20% kedvezményt adunk a kártya árából. 
A kedvezmény a Váci utcai Hotelinfo Irodában, valamint weboldalunkon keresztül történő megrendelés esetén működik. (Ez az akció a törzsvásárlói engedménnyel nem összevonható.)
Az új kártya a már megszokott és kedvelt vasúti, volán, autópálya matrica, múzeumok, gyógyfürdők, színházak, stb. kedvezményeit továbbra is tartalmazza. 
Számos új szolgáltatóval gazdagodott a kínálat, pl. dégi Festetics-kastély, szabakígyósi Wenkcheim-kastély, visegrádi Mátyás Király Múzeum, sárospataki Rákóczi Múzeum, Pápai Várkertfürdő, balmazújvárosi Kamilla Gyógyfürdő, budapesti Kristály Színtér, Macska Múzeum, Folly Arborétum, Simontornyai Vár, stb.
Minden kedves vásárlónkat, akik személyesen veszik át kártyájukat a Hotelinfo Irodában, megajándékozzuk 1 db 50 ml-es  Magyar Relax Balzsammal a Naturcomfort Kft. jóvoltából.

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!