fbpx
2023-01-18
Archívum

45. Utazás Kiállítás február 23-26. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Idén 45. alkalommal nyílik meg az Utazás Kiállítás a Hungexpo-n, hogy találkozóhelyet biztosítson mindenkinek, akinek az utazás a szenvedélye. HungaryCarddal – a szakmai nap kivételével –  4 alkalommal 1 főre válthatnak belépőjegyet  50% kedvezménnyel.

Aki járt már az Utazás kiállításon, az tudja, hogy a rendezvény egy négy napon keresztül zajló élettel teli, nyüzsgő, színes forgatag, ahol számos ország kultúrája, vallása, látnivalói és ízei találkoznak azzal a céllal, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami számára az álom utazást jelenti. Köztük kiemelt megjelenéssel érkezik a belföldi és a külföldi díszvendég. Idén a belföldi díszvendég a BalatonBike365 – Bringázz egész évben a Balaton környékén! A külföldi díszvendég pedig nem más, mint az egzotikus úticél Madagaszkár. 


Az idei évben a rendezvény egy kulturális díszvendéget is bemutat, amely nem más, mint a Liget Budapest Projekt, amely Európa legnagyobb, rangos nemzetközi díjakkal elismert kulturális tartalmú városfejlesztési projektje. A rendezvényen a látogatók négy napon keresztül gyűjthetnek inspirációt utazásaikhoz, ismerhetik meg a különböző országokat, térségeket, vagy foglalhatják le a kiválasztott utazásokat.
Az Utazás kiállítás 2023-ban is színes programokkal várja az érdeklődőket, a hétvégi napokon visszatér a Járatlan Utakon Fesztivál, a Blogger Találkozó és az Afrika Expo Budapest. A Karaván Szalon lakókocsi és lakóautó kínálata pedig mind a négy napon várja az érdeklődőket, csakúgy, mint a 31. Budapest Boat Show, mely idén is egyidőben zajlik a rendezvénnyel.


Új programmal is bővül az Utazás kiállítás, ugyanis most először egy fesztivál sziget is lesz a rendezvényen, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik, valamint különleges promócióval is készülnek a látogatóknak. 500 db Sziget hetijegyet ajánlanak fel diák áron és napijegyet is nyerhetnek az érdeklődők. 
A legnagyobb újdonság a 2023-as kiállításon az E-Bike Test&Show, ahol az érdeklődők E-Bikekokat próbálhatnak ki egy külön erre a célra épített pályán, valamint olyan magyar biciklis tehetségekkel is találkozhatnak, mint Valter Attila és Vas Blanka. 




Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!