fbpx
2024-03-12
Hírek

Kényeztető pihenés Bikalon a Puchner Kastélyszálló****-ban!

A négycsillagos bikali Puchner Kastélyszállóban gyönyörű környezetben ötféle szálláshangulat várja mindazokat, akik egy kis kikapcsolódásra vágynak távol a város zajától. A Kastély az elegancia és a főúri életérzés megtestesítője, mintha a Habsburgok korába csöppentünk volna vissza. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárakból.


A reneszánsz Palota szobáiban és lakosztályaiban a Mátyás király korabeli főúri kényelem élvezetének különleges érzését élhetjük át. A XVIII. századi francia stílusú Udvarház épülete egy korabeli fogadót idéz a fagerendák, kő és tégla hármasával. A Fürdőház mediterrán hangulatú szobáival és lakosztályaival várja vendégeinket néhány lépcsőfokra a wellness szolgáltatásoktól. Vendégházunk remek választás lehet cégek, baráti társaságok, csoportok vagy akár családok számára is.

Szállodánk valódi wellness fellegvár: Francia élményfürdő, marokkói hangulatú fürdőtér, VIP fürdő és reneszánsz palotafürdő várja a wellness szerelmeseit.


Ételeink egyaránt igazodnak a magyar és nemzetközi konyha legújabb irányvonalaihoz, az aktuális évszakhoz és természetesen a régi megszokott hagyományos ízekhez. Ötféle étkezési helyszín várja vendégeinket.

Kastélyszállónk igazi családbarát szállás, ahol a közvetlen szomszédságban lévő középkori Élménybirtokkal karöltve egyedülálló mennyiségű és minőségű programokkal várjuk a család legkisebb tagjait.

Az aktív kikapcsolódás kedvelőinek a Sportközpontunkat ajánljuk: a lovagkori várbelső hangulatát idéző épületben bowling pályák, fallabda pályák (squash), fitness terem, biliárd, asztali foci és darts találhatók.


további részletek

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról