fbpx
2023-01-29
Archívum

Megújult a HungaryCard törzsvásárlói rendszere!

Visszatérő kártyahasználóink már tudják, hogy évről-évre törzsvásárlói kedvezményben részesítjük azokat, akik rendelkeznek előző évben HungaryCarddal. A felhasználói igényekhez igazodva kártyánk 365 napos érvényességű lett, így attól függetlenül, hogy valaki az év mely időszakában vásárolja meg, egy évig élvezheti annak előnyeit.

Ehhez alakítottuk törzsvásárlói rendszerünket is, mely szerint érvényes regisztrált kártya birtokában 20% kedvezménnyel juthat hozzá az új HungaryCardhoz a felhasználó. A kártya aktiválásától kell számítanunk az egy évet, s hogy ne kelljen ezt számon tartani, e-mailben tájékoztatunk mindenkit a közelgő lejáratról és a törzsvásárlói kedvezmény igénybevételéről. 

Az új kártya rendelése roppant egyszerű, a honlapon belépve a webshopban automatikusan levonja a rendszer a kedvezményt, hiszen érzékeli, hogy van regisztrált kártyánk. Amíg pedig az új kártyánk érvényes, többször is van mód 20%-kal olcsóbban egy következőt rendelni.

Kiváló ajándék lehet családtagoknak, barátoknak, amennyiben belföldi élményekkel szeretnénk őket meglepni sok-sok kedvezménnyel.


Természetesen személyesen is van lehetőség a kártya kedvezményes megvásárlására, szeretettel várjuk a Hotelinfo Irodában (1056 Budapest, Váci utca 78-80.) a honlapunkon megtalálható nyitvatartási időben.