fbpx
2023-01-23
Archívum

Január 26-tól újra várja vendégeit a miskolctapolcai Barlangfürdő!

A természet csodája Európa közepén. Látogasson el Miskolctapolcára és mártózzon meg a páratlan szépségű Barlangfürdő gyógyító vízében! HungaryCard tulajdonosoknak 30% kedvezmény a felnőtt belépő árából, az időkorlát nélküli jegytípusra.


Az Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely, a páratlan szépségű Miskolctapolca Barlangfürdő klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké – nem éri el az 1000 milligramm/litert sem – így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni. Vendégeink többezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a sodróvíz kellemes masszírozását, hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti barlangképződmények különleges formáit.

A fürdőhöz többmedencés szabadtéri strand is tartozik, mely a nyári időszakban közel 3,6 hektáros parkosított területen kínál kikapcsolódási lehetőséget, szomszédságában pedig csónakázótó várja a vendégeket.

A Barlangfürdő Aquaterápia részlege számos wellness lehetőséget kínál: különböző masszázsok, méregtelenítés, valamint páros vagy egyszemélyes harmónia- és extra csomagajánlatok is megtalálhatók szolgáltatásaink körében. 

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!