fbpx
2024-02-20
Hírek

Kutyawellness Zuglóban!

Kutyabarát fürdetés éjjel-nappal a Bosnyák térnél, Zuglóban, minőségi szolgáltatásokkal! HungaryCarddal 2 alkalommal 5 perc ajándék mosás, mely alkalmanként 1.000 Ft megtakarítást jelent. A kedvezmény igénybevételéhez előzetes időpontfoglalás szükséges a 20/972-9132 telefonszámon.

Az önkiszolgáló kutyamosóban csak a gazdi és kutyája van jelen, nincs szükség személyzetre. A Itt egy erre megtervezett gép segítségével tudod samponnal és kondicionálóval megfürdetni a kutyádat. Te állítod be, hogy melyiket szeretnéd, részletes tájékoztató a helyszínen is elérhető a használatról.

Beállíthatod a kívánt összeget a bankkártya terminálon Paypass bankkártyás fizetéskor, vagy pedig bedobod a szükséges készpénzt, ezt követően pedig annyi ideig tudod mosni vagy szárítani a kutyust, ameddig a gép visszaszámol. 

Ha szeretnéd a vizes bundáját megszárítani, arra is van lehetőség. A szárító erőssége állítható, valamint fülvédő is van 2 méretben, ha úgy látod zavarja a zaj.

Jutalomfalattal (amit szintén találsz nálunk) bátoríthatod a kutyust, ha elsőre kicsit fél, vagy nem tetszik neki a fürdetés. Így egy élmény marad a számára.

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról