fbpx
2024-01-03
Hírek

Unicum Ház – múzeumlátogatás rendhagyó módon!

Szeretné megismerni az egyik leghíresebb hungarikumunk, a Zwack Unicum történetét? Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. HungaryCard felmutatásával 50% kedvezmény minimum 2 fő részére az alap túra árából.

A múzeumba a belépőt a https://zwack.jegy.eu/ oldalon vásárolhatják meg. Minden 2 fő esetén egy jegyet szükséges vásárolni, a második fő a kártya és a jegy egyidejű felmutatásával tekintheti meg a kiállítást. Végezetül a látogatók betérhetnek a Zwack Mintaboltba, ahol a látogatás napján 5% kedvezményben részesülnek a szeszes italok árából.

Az Unicum Ház egy minden érzékszervre ható látogatást kínál. Vendégeink elsőként megtekinthetnek egy kisfilmet a Zwack család, az Unicum és a vállalat történetéről. Ezt követően részt vehetnek egy virtuális túrán, amely során a túravezető bemutatja a régi lepárlót, pincét és az Unicum gyártástechnológiáját. Eközben számos gyógy- és fűszernövénnyel, párlattal és kivonattal ismerkedhetnek meg látogatóink. A virtuális túra lezárásaként pedig Unicum, Unicum Szilva, illetve prémium túra esetén az exkluzív Unicum Riserva kóstolására is van lehetőség. A következő állomás a kiállítótér, ahol vendégeink audio guide-al, illetve az új QR kódokkal elérhető tartalmaink segítségével fedezhetik fel a Zwack család és az Unicum soha nem hallott történeteit.




Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!