fbpx
2023-02-20
Archívum

A héten nyit a 45. Utazás Kiállítás!

A 45. Utazás Kiállítás csütörtökön, február 23-án, ismét szakmai nappal nyitja meg kapuit az Hungexpo-n. HungaryCarddal – a szakmai nap kivételével –  4 alkalommal 1 főre válthatnak belépőjegyet  50% kedvezménnyel személyesen az 1. és 6. számú jegypénztárban.

A kiállítás ideje alatt vásári kedvezménnyel várjuk látogatóinkat a HungaryCard standján (A pavilon 209D).

HungaryCard 2023/2024 csomag ára: 23.200 Ft helyett 19.000 Ft.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a Hotelinfo Iroda 2023. február 23-án és 24-én (csütörtök – péntek) a kiállításra való kitelepülésünk miatt a megszokott nyitvatartási rendtől eltérően ZÁRVA tart. 


A rendezvény immáron sokadik alkalommal biztosít fórumot a szakma képviselőinek, hogy meglévő kapcsolataikat ápolják és új partnerségeket alakítsanak ki. Nem lesz ez másképp az idén sem, hiszen a látogatók 34 ország közel 100 kiállítójának szolgáltatásaival ismerkedhetnek meg, és számos szakmai programon vehetnek részt.

A számos desztináció közül ismét kiemelkedik a két díszvendég, melyek közül a belföldi, idén a BalatonBike365- Bringázz egész évben a Balaton környékén! A külföldi díszvendég pedig nem más, mint az egzotikus úticél Madagaszkár. A kiállítás idén egy kulturális díszvendéget is bemutat, amely nem más, mint a Liget Budapest Projekt. 

A 20 ezer négyzetméteres pavilonban számos utazáshoz kapcsolódó érdekesség, látnivaló kap helyet. A kiállításon most először egy fesztivál sziget is lesz, amelyen több hazai fesztivál is bemutatkozik, valamint különleges promócióval is készülnek a látogatóknak. A rendezvények, amelyek részt vesznek a kiállításon: Balaton Sound, Sziget Fesztivál, Gourmet, Művészetek Völgye, Gyerek Sziget, Kerekdomb Fesztivál.
  

Itt nem ér végét az újdonságok sora, ugyanis a kiállításon lehetőség nyílik mintegy 100 E-Bike kipróbálására egy külön erre a célra épített pályán az E-Bike Test & Show keretein belül. A kiállításon a hazai márka képviselők szinte teljes palettájának képviseletével vesznek részt. A tesztpálya az Utazás kiállítás teljes nyitvatartási idejében üzemel és ingyenesen kipróbálható, valamint a használatához a kiállítók bukósisakokat is biztosítanak. 

Ismét visszatér a Blogger Corner a kiállításra, ahol ismert hazai utazók mesélnek élményeikről, tapasztalataikról és adnak hasznos tippeket. Az alábbi bloggerekkel találkozhatnak a látogatók: A sárga ruhás lány – Harmincz Rita, Én & Italy – Patai Merci, Spabook- Kassay Tamás, Beférekabőröndbe – Szécsi László, Travellina – Kisgyörgy Éva, Till Anilla, Traveladdict -Szombati Orsi, Utazás a köbön – Szilágyi Ági. 

Újra az Utazás kiállítás ad otthont a Járatlan Utakon Fesztiválnak, az egzotikus országok iránt érdeklődőket pedig az Afrika Expo Budapest várja, mely Közép-Kelet Európa legjelentősebb Afrika tematikus fóruma.


Visszatér a Karaván Szalon is 45 lakókocsival, lakóautóval, és a látogatók megismerkedhetnek a hajózás szépségeivel a kiállítással egy időben megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-n. Magyarország legnagyobb hajókiállítása 100 motoros és elektromos hajót vonultat fel számos kapcsolódó ruházat, felszerelés és szolgáltatás mellett.
Az idei Utazás Kiállításra rekord számú felajánlás érkezett, köztük utazás, szállás és programlehetőségek. Az álomutazások, amelyeket nyerni lehet: kétszemélyes nyaralás Hurghadába all inclusive ellátással, álomutazás Tenerife szigetére, 2 fő részére nyaralás a Gran Canaria szigetére, 2 x 2 fős utalvány a Four Points By Sheraton Kecskemét négy csillagos szállodában, valamint a kulturális díszvendégünk jóvoltából Liget élmény csomagot is nyerhetnek a látogatók. 
A felajánlások között van még egy páros bérlet a SZIGET2023 Fesztiválra, a Gourmet Fesztiválra és a Balaton Sound-ra, valamint a Művészetek Völgye Fesztiválra is. 
Az Utazás kiállítás részletes programja a kiállítók listájával együtt megtalálható a www.utazas.hungexpo.hu weboldalon, ahol elérhető a jegyvásárlás is. 

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!