fbpx
2024-02-27
Hírek

Pihenés és feltöltődés a Vén Diófa De Lux Panzióban Szegeden!

A családias stílusban megálmodott Vén Diófa Panzió a Petőfi Sándor sugárúton található, csupán néhány percre a szegedi élet lüktető központjától. A belváros kulináris különlegességeket nyújtó éttermei, mediterrán közösségi terei, kávézói, nyüzsgő sétáló utcája, gyorsan és kényelmesen megközelíthető szálláshelyről. HungaryCarddal 10% kedvezmény a napi szobaárból.

A kellemes, modern hangulatú szállás 15 darab igényesen berendezett szobával és egy udvari apartmannal áll az Önök rendelkezésére. Szobáink között mindenki megtalálja a számára legideálisabbat, ugyanis különböző igényeknek megfelelően alakítottuk ki a Standard 2 ágyas, a De Lux 2 ágyas és a Családi 3-4 ágyas szobáinkat, valamint az főépülettől külön álló franciaágyas Apartmanunkat. 



Szobáinkban a vendégek kérésének megfelelően alakítjuk ki az ágyak elrendezését, akár „king size” franciágy, vagy különálló ágyak formájában. Mindegyik szobánkban exclusive boxspring ágy található mintegy 30 cm es matracokkal, amely a tökéletes pihenést biztosítja, vendégeink számára.  A Panziónkban 38 főnek tudunk kényelmes elhelyezést biztosítani. 

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról