fbpx
2023-03-16
Archívum

Szezonnyitás és családi programok az Ezer Év Parkjában Mórahalmon!

Színes programokkal várja vendégeit korosztálytól függetlenül a szabadtéri makettpark Húsvétkor is.

A kisebbeket kézműves foglalkozás, lovagoltatás és tojásvadászat, a nagyobbakat ingyenes tárlatvezetések, korhű ruhákba való beöltözés, hagyományőrző műsor és grillezés is várja a tavasz eleji hosszú hétvégén.


Az egyes rendezvényeken kívül folyamatosan és digitálisan is elérhetőek a temetikus séták, valamint a hozzájuk tartozó kvízek, a beöltözés, szakvezetések. Egy-egy séta közben a teraszon megpihenve érdemes belekóstolni a makettekhez kapcsolódó süteményekbe is, melyek a hozzájuk fűzött történettel visszarepítenek minket a múltba.

Ha már a Parkban járnak, remek fotókat készíthetnek párjukkal, családtagjaikkal korhű ruhákba beöltözve, de fotózkodhatnak egy eredeti Ford T-modell mellett is!


Az Ezer Év Parkja 2023. március 15-től 10 és 18 óra között várja Önöket megannyi élménnyel, érdekességgel. Nyáron akár egy mórahalmi fürdőzést követően is ellátogathatnak a makettekhez, de egy lovas- vagy szabadtéri színházi előadás előtt is ideális kulturális feltöltődést nyújt a szabadtéri kiállítótér.


A Parkba szóló belépőjegyek egy része március 15-től online is megvásárolható.

Az Ezer Év Parkjához kapcsolódóan további információ: www.ezerevparkja.hu