fbpx
2023-04-17
Archívum

33. Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlét április 29-30-ig!

Egy kissé elfeledett természeti ünnep újragondolása, amelyre rátelepedett a sör-virsli fesztiválok hangulata… van mit leporolni róla, de meghagyva a tán megmaradt egyetlen értékes elemet, a májusfaállítást, sok apró művészeti és közösségi elemmel megspékelve. A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

“AZ ÚJJÁSZÜLETÉS ÜNNEPE”

Tartóshullám / Mediawave Együttlét

Helyszín: 9091 Ravazd, Őrhegy udvarház
Dátum: 2023. április 29-30. (szombat, vasárnap)

Az elmúlt és előttünk álló kihívásokkal teli időszakban úgy gondoljuk, különösen fontos, hogy összegyűljünk. Közösségben összeadódnak az energiák, és kifelé is több jut belőlük. Az idei év a krízisből való megújulásról, az újjászületésról szól.

A talpalávalót többek közt a Fanfara Complexa (HU) zenekar és Miquéu Montanaro (FR) Kamarazenekara fogja biztosítani. Cirkuszi meglepetéssel készül a SimorÁg TánCirkusz, zenei műhelymunkát tartanak Ferenczi György zenekarának tagjai. Táncos műhelyet vezet Fehér Ferenc nemzetközileg elismert kortárs táncos, melyre szívesen látnak bárkit, előképzettség nélkül is.

A zenei és előadóművészeti tevékenységek mellett a pajtamoziban levetítésre kerülnek az idei Fényírók Fesztiváljának díjnyertes filmjei és filmválogatásai, melyeket filmes műhelymunkák és beszélgetések kísérnek.

Az újjászületés rituális megünneplése sem marad el, a néphagyományokhoz híven, de egy nem-hagyományos májusfát avatunk, melyet Újfalusi Péter land-art művész készít elő.


további részletek és regisztráció

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!