fbpx
2023-04-24
Archívum

Kürtőskalács Vigalom a Fővárosi Állat- és Növénykertben május 12-14-ig!

A HungaryCard tulajdonosok a Vitéz Kürtős és Édes Mackó standon vehetik igénybe a kártya nyújtotta 15% kedvezményt.

Az idei év több szempontból is különleges, ugyanis 20 éves a Vitéz Kürtős, 10 éves a Kürtőskalács Fesztivál és 5 éves az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda, így igazi ünnepi kavalkádot, rendhagyó eseménysorozatot tervezünk, aminek első állomása a májusi, háromnapos Kürtőskalács Vigalom, főszerepben a pisztáciával és természetesen az Édes Mackó termékeivel.
Ahogyan már megszokhattuk, most is a gyermekes családokat helyezzük a központba: bábszínházzal, mesemondókkal, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel, zenével várjuk őket, de természetesen a nagyobbakra is gondolunk, nekik színes zenei programokkal készülünk. Velünk lesz Völgyesi Gabi az Unique kiskoncerttel, de találkozhattok Pál Dénessel és Opitz Barbival is. 


Ami sosem maradhat el a kínálatból: a kürtőskalács ízbombák, a kürtőskalácsból készült desszertek, a glutén-, tej-, és tojásmentes kürtőskalács, a KÜRTŐSBON, az Édesmaci Házicsokik, valamint különlegességként a pisztáciát is becsempésszük a termékeinkbe. A Kürtőskalács Vigalom az állatkerti környezetben egy igazi családi program, amelyen a család apraja-nagyja számos érdekes állatos és ismeretterjesztő programot találhat kürtőskalácsozás közben. Természetesen a Csináld magad! kürtőskalács standon bárki el is készítheti saját remekbe szabott édességét is! 

további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!