fbpx
2023-04-25
Hírek

Tavaszi megújulás Krisna-völgyben!

A tavasz csodálatos színei már megérkeztek Krisna-völgybe. Látogass el hozzánk, töltődj és legyél tanúja a Krisna-völgyi természet színpompás ébredésének. HungaryCarddal 10% kedvezmény a belépőjegyek árából és az éttermi fogyasztás összegéből, menü vásárlása esetén. 

Krisna-völgy a jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi, lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez.

A Magyarországon található kis India egy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén. A biofarm igazán szép látványt nyújt az idelátogatók számára. Tavak, ligetek mellett több száz növény és madárfaj is megtalálható itt.

A 260 hektáros birtok középpontjában a templom épülete áll. Az 1500 m2 alapterületű épület a környék építészeti stílusát tükrözi, ezért jól beleillik a somogyi tájba. Belülről azonban indiai motívumok, oszlopok és boltívek, színes domborművek és festmények díszítik a falait. A templomterembe lépve maga a lelki világ fogadja a látogatót. A faragott márvány oltáron európai szemnek szokatlan látvány tárul elénk.

hirdetés

A látogatók a templom és a szentély mellett a tehenészetbe, a Biokertészetbe, az Öko iskolába, az ajándékboltba és az étterembe látogathatnak el. A területen található még több indiai stílusú pavilon, két dísztó, hatalmas szoborelefántok, és sok-sok különleges növény.

Az év legnagyobb rendezvénye a Kirsna-völgyi Búcsú, mely egyedülálló módon egy alkohol- és dohányfüst mentes, családi élményfesztivál, melyre szintén érvényesíthető a 10%-os HungaryCard kedvezmény.


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!


hirdetés