fbpx
2023-04-24
Hírek

Újdonságok a Macska Múzeumban!

Sok újdonsággal várunk minden kedves látogatót a Cat Museumban, ahol egy hónapja elindult cica örökbefogadó programunk, valamint bekerültek új antikvitások az állandó kiállításunk darabjai közé. 50% kedvezmény 2 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából.

A lenti részen a Macskák a nagyvilágban tematika szerint haladhatnak végig az érdeklődők különféle ismert festmények cicás átdolgozása és kortárs cicás festmények megtekintése közben. Az egyiptomi Fotófalnál vicces cicás kellékekkel, szelfi állvány segítségével tudnak magukról képet készíteni emlékbe, illetve a Gyereksarokban kedvükre színezőzhetnek, vagy rajzolhatnak a kisebbek.


A felső szinten található a Zsolnay, Herendi, Hollóházi és külföldi darabokból álló porcelánkollekciónk, valamint a Dzsungel teremben a macskák biológiai különlegességeiről és az egyes közkedvelt fajtákról olvashatnak érdekes tudnivalókat. Ugyanitt található filmvetítés is, középen egy Kvíz lehetőség tableten, illetve leghátul a Relax kuckó, ahol erdei hangaláfestéssel kapcsolódhatnak ki kedvenceik társaságában!

hirdetés

Egy meleg ital ajándékba jár a másfél órás belépőjegyhez, valamint a Kvíz sikeres kitöltése esetén távozás előtt egy kisebb cicás ajándéktárgyat is lehet húzni a Zsákbamacskából. A várakozás elkerülése érdekében ajánljuk az ONLINE időpontfoglalást a látogatásra!


további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!hirdetés