fbpx
2024-01-03
Hírek

Izgalmas újdonságok a Macska Múzeumban!

A doromboló cicusok mellett újdonságként AR-technológiával készült oroszlánfej, angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés és cicás Akvarellfestő workshop várja a látogatókat. HungaryCarddal 50% kedvezmény 1 alkalommal 1 fő részére a teljes árú felnőtt belépőjegy árából és 10% kedvezmény a workshop részvételi díjából.

A lenti részen a Macskák a nagyvilágban tematika szerint haladhatnak végig az érdeklődők különféle ismert festmények cicás átdolgozása és kortárs cicás festmények megtekintése közben. Az egyiptomi Fotófalnál vicces cicás kellékekkel, szelfi állvány segítségével tudnak magukról képet készíteni emlékbe, illetve a Gyereksarokban kedvükre színezőzhetnek, vagy rajzolhatnak a kisebbek.

Az alsó szint újdonsága egy AR-technológiával készült oroszlánfej, amit a Cat Museum Budapest Instagram-oldalára feltöltött filterekkel kétféleképpen kelthetünk életre, valamint az angol és magyar nyelvű audio-tárlatvezetés a több helyre kitett QR kód telefonos beolvasásával elérhető. 

A felső szinten található a Zsolnay, Herendi, Hollóházi és külföldi darabokból álló porcelánkollekciónk, valamint a Dzsungel teremben a macskák biológiai különlegességeiről és az egyes közkedvelt fajtákról olvashatnak érdekes tudnivalókat. Ugyanitt található filmvetítés is, középen egy Kvíz lehetőség tableten, illetve leghátul a Relax kuckó, ahol erdei hangaláfestéssel kapcsolódhatnak ki kedvenceik társaságában!

Az intézmény küldetésének érzi az állatok jólétét, éppen ezért a közelmúltban bevezette, hogy a macskák megfelelő táplálásáról szóló előadásoknak is teret adnak. A Cat Museum örökbefogadási programot is indított, mely két részből áll; egyrészt a fentebb említett ideiglenes befogadásból, másrészt az érdeklődő vendégeket, akik még több cica közül szeretnének választani, el is irányítják közvetlenül a menhelyekre.

Augusztus 18-án cicás Akvarellfestő workshopra várják a jelentkezőket, amely ezután havonta megrendezésre kerül majd egy-egy alkalommal. 
HungaryCard tulajdonosok 10% kedvezményben részesülnek a részvételi díjból.

A várakozás elkerülése érdekében ajánljuk az ONLINE időpontfoglalást a látogatásra!


további információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!