fbpx
2023-05-03
Archívum

Már elérhető a Városmajori Szabadtéri Színpad teljes nyári programkínálata!

HungaryCarddal 40% kedvezmény a saját szervezésű színházjegy árából maximum 2 fő részére, mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető. (1052 Budapest, Bárczy István u. 1.)

Amit a tavalyi évben fennállásának 100. évét ünneplő budai játszóhely 2023-as évada jelenthet: élményeket azoknak, akik szeretnének kikapcsolódni és szórakozni egy-egy nyári estén, élményeket a jó nyári koncerteket keresőknek, vagy azoknak, akik hagyják magukat lenyűgözni egy-egy csodálatos táncprodukciótól, élményeket a felnőttek mellett a gyerekeknek is, élményeket bárki számára, akik a kőszínházak zárását követően is színházi produkciókra vágynak. 


Új névvel és koncepcióval folytatódik idén a közönség és a szakma által egyaránt kedvelt színházi esemény, a Városmajori Színházi Szemle. Az új helyszínnel és kibővített műsorral megújult és tovább gondolt rendezvénysorozat 2023-tól a SZEMLE+ nevet viseli és a Városmajori Szabadtéri Színpad mellett a margitszigeti Kristály Színtér is helyet ad majd az előadások egy részének.


Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!