fbpx
2023-05-30
Archívum

Töltsön el egy hétvégét a Pápai Várkertfürdőben található miniHotelben!

A miniHotel nevet viselő szálloda 2020-ban nyílt az uszoda emeletén. A szobák modern berendezése teljes körű, kényelmes és pihentető kikapcsolódást biztosít a szállóvendégei számára. HungaryCarddal 1 alkalommal 20% kedvezmény a napi szobaárból minimum 2 fő legalább 2 éjszakás tartózkodása esetén. 

A kedvezmény érvényesítéséhez kérjük az info@minihotelpapa.hu e-mail címen jelezze foglalási igényét, valamint hogy HungaryCard kártyával rendelkezik.

A szobákban található többek között mikróhullámú sütő, mosogató, hűtő, légkondicionáló, valamint egy több nyelvű csatornákkal rendelkező televízió. A szoba ára tartalmazza az uszodai sportmedence a termál medencék a konditerem, illetve a nyári időszakban a strand használatát továbbá a szaunavilág igénybevételét, ingyenes wifit és parkolást. A szállodánk ezen szolgáltatáson felül díj ellenében egyéb szolgáltatásokkal biztosítjuk vendégeink teljeskörű felfrissülését.


Szaunavilágunkban és 55 fős mesterszaunánkban élvezheti  az egészséges, akár fürdőruhamentes szaunázás jótékony hatásait. Hétvégente szaunamestereink exkluzív szaunaprogramokkal színesítik a délutánokat. Szolgáltatásaink: – mesterszauna, – finn- és infraszauna, – gőzkabin, – merülőmedence, – pezsgőkádak, – pihenőtér

További információ

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról