fbpx
2023-06-14
Hírek

Ne vágj ki minden fát… Idei karácsonyfáját is rendelje meg online – HungaryCard kedvezménnyel!

A világon egyedülálló, új kezdeményezés indult Magyarországon, legyen részese Ön is! Karácsonyfáját megrendelheti fénykép alapján akár házhozszállítással is!! Csak azokat a fákat vágjuk ki, amiket megrendelnek. HungaryCarddal 10% kedvezmény!

Fenyőfa kínálatunkat és további információkat megtalálja a www.fenyofa.com oldalon.

Kedvezményre jogosító kuponkód: Hungarycard2023


Őstermelők vagyunk, fenyőfa ültetvényeink Zala megyében Surdon, a zákányi hegyen, és Nemespátrón találhatóak. Ezeken a területeken a legkedvezőbbek a feltételek a fenyőfák gyors, egészséges növekedéséhez. Hogy egy átlagos fenyő “vágáséretté” váljon, az fajtától függően 6-12 év. Leggyorsabban a lucfélék nőnek, leglassabban a nordmannok. Egy 2 méteres nordmann fenyő átlagosan 9-12 évig növekszik, 9-12 év ápolást, odafigyelést igényel!

Mire is gondoltunk, mikor elindítottuk ezt a kezdeményezést? Hogy kényelmesebbé, gyorsabbá, és tudatosabbá tegyük a fenyőfavásárlást.


– kényelmes, hiszen otthon a gép előtt ülve tudja kiválasztani a fát,

– gyors, hiszen nem kell a karácsonyi tömegben fenyő után szaladgálni, sorban állni,

– tudatos, hiszen mi csak azokat a fákat vágjuk ki, melyikre vevő jelentkezik, nem kell a kínálat megléte miatt feleslegesen fát kivágnunk.

Szeptember hónap folyamán az ültetvényeinken növő minden vágásérett fát lefényképezünk, és sorszámozunk. Az adatait (mérete, fajtája, ültetvény helye) rögzítjük, így biztosítva lehet afelől, hogy a kiválasztott fa jut el Önhöz.

A fenyő magassága a csúcs előtti elágazás oldalágainak magassága.

A megadott mérethez képest +-5-10 cm eltérés lehetséges, amely a mérés, illetve a vágás pontatlanságából adódhat.

További részletek

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!