fbpx
2023-06-12
Archívum

Szentivánéji álom expressz – élménykirándulás Wachauba június 17-én!

2023-ban ismét a nyári napforduló alkalmával rendezik meg a tűzijátékkal egybekötött Szentivánéji ünnepséget Wachauban. Különvonatunk az “osztrák Dunakanyar” több településén is megáll, tartalmas programot kínálva az érdeklődőknek. HungaryCard tulajdonosoknak 25% kedvezmény a vonatjegy árából!

Utunkat reggel Budapest-Nyugati pályaudvaron kezdjük. További felszállási lehetőséget biztosítunk a menetrendben szereplő vasútállomásokon. A vonat fedélzetén hangos utastájékoztató berendezés segítségével ismertetjük a programot, idegenvezetőnk bemutatja úti céljaink történetét. Kollégáink igény esetén térképpel és jó tanácsokkal látják el utasainkat, akik az egyéni vagy az előre befizetett fakultatív programnak megfelelő helyen szállhatnak le a vonatról.

Először Krems a.d. Donauban áll meg vonatunk néhány percre, az itt leszállni kívánó vendégeink kedvéért. Ezt követően vonatunk tovább indul és a középkori várromjáról híres Dürnsteinben töltünk egy hosszabb, négyórás pihenőt, ahonnan kora este indulunk tovább Spitz a.d. Donau felé.

A dürnsteini tartózkodás alatt a szerelvény üresen visszamegy Krem a.d. Donauba, így az ott leszállt vendégek is tovább tudnak este utazni velünk Spitz an der Donauba. A tűzijáték és  a görögtűz az ünnepség leglátványosabb részét képezik, amellyel a helyiek a nyár beköszöntét és az év legrövidebb éjszakáját ünneplik. Vonatunk a tűzijáték megtekintését követően indul vissza Spitz an der Donauból, Budapestre másnap kora reggel érkezik.

további részletek

Ismerje meg a HungaryCard működését, mely számtalan megtakarítást nyújt egy éven át közel 700 partnernél!

Bővebb információ a kártyáról